Fundamental food microbiology (Record no. 17327)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
Fixed length control field | 00561nam a22002057a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
Control field | GCL |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
Control field | 20200206113735.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
Fixed length control field | 200206b xxu||||| |||| 00| 0 eng d |
020 ## - ISBN | অাই এস বি এন | |
ISBN | অাই এস বি এন | 978-0-815-38431-1 |
Price | দাম | Rs.1295.00 |
040 ## - CATALOGING SOURCE । সূচিকরণকারী সংস্থা | |
Original cataloging agency | GURUDAS COLLEGE LIBRARY |
082 ## - DDC | ডিউই দশমিক বর্গীকরণ | |
Classification number | বর্গসংখ্যা | 576.163 |
Book Number | গ্রন্থাঙ্ক | R211 ed.5 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | মুখ্য সংলেখ - ব্যাক্তিনাম | |
Personal name | ব্যাক্তিনাম | Ray, Bibek |
245 10 - TITLE STATEMENT | অাখ্যা বিবরণী | |
Title | অাখ্যা | Fundamental food microbiology |
Statement of responsibility | লেখকের দায়িত্বের বিবরণ | Bibek Ray, Arun Bhunia |
250 ## - EDITION STATEMENT | সংস্করণ ক্ষেত্র | |
Edition statement | সংস্করণ | 5th ed |
260 ## - IMPRINT | প্রকাশনা ক্ষেত্র | |
Place of publication | প্রকাশ স্থান | Boca Raton |
Name of publisher | প্রকাশকের নাম | CRC Press |
Date of publication | প্রকাশ কাল | c2014, r2018 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | বাহ্যিক বিবরণ অঞ্চল | |
Page / Vol. No | পৃষ্ঠা / খন্ড সংখ্যা | xlvii, 607 p. |
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | বিষয় শিরোনাম - মূল বিষয় | |
Topical term | মূল বিষয় | FOOD MICROBIOLOGY |
700 ## - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | অতিরিক্ত সংলেখ - ব্ | |
Personal name | ব্যাক্তিনাম | Bhunia, Arun |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Books |
Withdrawn status | Lost status | Damaged status | Not for loan | Collection code | Home library | Current library | Date acquired | Price | Call number | Accession number | Date last seen | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MICROBIOLOGY | GURUDAS COLLEGE LIBRARY | MICROBIOLOGY | 06/02/2020 | 1295.00 | 576.163 R211 ed.5 | 23754 | 06/02/2020 | 06/02/2020 | Books |